Hirdetés

Jövőre is újdonságokkal bővül a Call of Duty: Black Ops III

|

Bár az évenkénti megjelenés akár az ellenkezőjére is jó is indok lenne, a Call of Duty: Black Ops III készítői hosszú távon is támogatják a játékukat.

Hirdetés

Bár az évenkénti megjelenések általában nem igazán tesznek jót egy sorozatnak, a Call of Duty esetében az Activision egész okosan kerülte meg a problémát a néhány éve bevezetett háromstúdiós rendszerrel. Az egymást váltó csapatok viszont eddig nem nagyon támogatták az egyes részeket, miután megjelent a következő CoD, amit a Treyarch most alaposan felrúg.

Nemrég számolhattunk be róla, hogy a Call of Duty: Black Ops III-ban hamarosan bárki üzemeltethet dedikált szervereket, ahogy a modtámogatás is a játék hosszútávú, akár a stúdió nélkül is lehetséges túlélését segítette elő. Ennek ellenére a készítők két évvel a megjelenése után sem hagyják magára a játékot és amint azt nemrég bejelentették, még 2017-ben is kiadnak majd hozzá új tartalmakat.

A fenti livestreamben viszont nemcsak PC-re, hanem konzolokra is ígértek újdonságokat a készítők, amik között egy új, Newton's Cookbook névre hallgató feature is érkezik. Emellett viszont semmit nem voltak hajlandóak elárulni a Call of Duty: Black Ops III készítői arról, mi követheti az eddig kiadott DLC-ket.

Ti mit látnátok szívesen jövőre a Black Ops III-ban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)