Hirdetés

Call of Duty: Black Ops III - még többet megtudtunk a zombis kiegészítőről

|

Sok tartalmat kínál, viszont nem lesz olcsó a Call of Duty: Black Ops III: Zombie Chronicles. Videót is kaptunk, hogy meghozza a kedvet.

Hirdetés

Mint arról a múlt héten beszámoltunk, jóval megjelenése után is kiegészítőt kap a Call of Duty: Black Ops III. A Zombie Chronicles nem egy hagyományos DLC lesz, ugyanis összesen nyolc, korábbi játékokban már látott pályát, illetve további tartalmakat kínál.

Azért, hogy a Black Ops, Black Ops II és a World at War zombis misszióit újrajátszhassuk, valamint megszerezzük a 20 fiolányi Liquid Diviniumot, a két új GobbleGumot, és egy fegyverfestést, 30 dollárnak megfelelő összeget kell fizetni - kétszer annyit, amennyit egy átlagos Call of Duty DLC-ért. Mondjuk cserébe a tartalom is a duplája. Az előrendelők egy exkluzív, PS4-es témát is kapnak. A pályákat az alábbi videó mutatja be filmszerűen, elöntött minket is a nosztalgia.

Szerintetek megéri, vagy inkább a régi játékokat veszitek újra elő, ha a szanatóriumban vagy a holdon akartok zombikat darálni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)