Hirdetés

Call of Duty: Black Ops - jövő héten jön Mac-re

|

Jelentős késéssel, de jól időzítve végre-valahára Mac-re is megjelenik a Call of Duty széria említett epizódja.

Hirdetés

Közel két éve jelent meg PC-re és konzolokra a Call of Duty sorozat Black Ops alcímmel ellátott epizódja, melynek folytatásáig már csak kevesebb mint két hónapot kell várnunk.

A várakozás viszont nem múlhat el anélkül, hogy felidéznénk a Black Ops történéseit, és ezzel az Aspyr is tisztában van. Hivatalos közleményben tudatták velünk, hogy jövő héttől, egész pontosan szeptember huszonhetedikétől a Steam és GameAgent, valamivel később pedig a Mac App Store kínálatából is letölthető lesz a játék nem túl baráti, 49.99 dolláros áron (ez jelenlegi árfolyamon közel 11000 forintnak felel meg, ami egy két éves, csak digitálisan forgalmazott játék esetében meglehetősen sok). A Mac-es verzió tartalmazza a First Strike Content Packet, a Rezurrection pakk pedig a megjelenéstől megvásárolható lesz 14.99 dollárért. Az Escalation és Annihilation csomagok egyszerre lesznek letölthetőek még ez év folyamán, valószínűleg hasonló áron.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)