Hirdetés

Call of Duty: Black Ops - Mégis vannak náci zombik?

|

A játék kézikönyvét kiadó cég szerint igenis lesz kooperatív zombidarálda a Black Ops-ban

Hirdetés

Egy újabb nemhivatalos megerősítést kaptunk arról, hogy a World at War közkedvelt zombis játékmódja valamilyen formában feltűnik majd a Call of Duty: Black Ops-ban is.

A kézikönyv kiadását intéző BradyGames szivárogtatása szerint a náci zombik biztosan visszatérnek majd a Black Ops-ban. A sajtóközlemény így hangzik fordításban: „Ez a teljes átvezetője a durva, hidegháborús egyjátékos kampánynak, tippeket és trükköket tartalmaz a szintlépéshez a multiban, megmondja hogyan remekeljünk kooperatív módban, vagy hogyan verjük vissza a fáradhatatlanul támadó náci zombihordákat." A korábbi pletykák szerint egyes drágább kiadások alapból tartalmazni fogják majd a játékmódot, míg az alapkiadáshoz 15 extra dollárért lehet majd beszerezni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)