Hirdetés

Call of Duty: Black Ops - És a zombik?

|

Valószínű, hogy a Call of Duty: Black Opsban is félhetünk majd a zombiktól

Hirdetés

Még friss az örömhír, miszerint a PC-sek a dedikált harcmezőkőn is viaskodhatnak majd egymással a Treyarch fejlesztette Call of Duty: Black Opsban. Emellett azt is tudjuk már, hogy az úgy megszokott kooperatív mód is benne lesz a csomagban. És mi a helyzet a zombikkal?

A CoD-sorozatban a World at War egyik különc ismertetőjele annak zombi játékmódja. Adódik hát a kérdés, hogy lesz-e hasonlókban részünk a Call of Duty: Black Opsban? Mark Lamia a Treyarch feje szerint ennek semmi akadálya, csupán kérnie kell a rajongóknak azt. „Mi nagyon kedveljük a zombi modot, de most csak annyit mondhatok, hogy mi azért szeretjüka co-op játékmódot, mert a játékosok is kedvelik azt." Lamia ekkor a beszélgetést vezető újságírót kérdezte, hogy ő személyesen szeretne-e zombi modot, amire a válasz egy határozott igen volt. Erre Lamia: „Rendben! Elmondhatom, hogy mi hallgatunk a rajongói közösségünkre." Tény, hogy ez még kevés egy hivatalos bejelentéshez, de ha mutatkozik rá igény, a Call of Duty: Black Opsban is kaphatunk majd zombikat. És nektek van igényetek erre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)