Hirdetés

Call of Duty: Black Ops - PC-n egy hete teljesen halott a Zombies mód

|

A Black Ops első része komoly problémákkal küzd jelenleg, ami teljesen meggátolja a játékosokat a zombiirtásban.

Hirdetés

Múlt héten tűnt fel először az első Call of Duty: Black Ops játékosainak, hogy valami gubanc van PC-n a Zombies játékmóddal. Abban a pillanatban, hogy el szeretnék indítani ezt a módot, egy hibaüzenetbe botlanak ugyanis, ami arról tájékoztatja őket, hogy gond van a szerverekkel. 

Hirdetés

Bár a Zombies játékmód alapvetően a kooperatív élményre épít, ettől függetlenül azért lehet egyedül is játszani. Igen ám, de a szóban forgó hiba még a szólóban történő zombivadászatot is meggátolja. Ahogy hasonló hibák esetében mostanában megszokhattuk, nem maradt el a felháborodott reakció: a 2010-es Call of Duty: Black Ops még mindig méretes PC-s rajongótábora az utóbbi napokban folyamatosan negatív értékeléseket szór a Steamen. Ezt egyébként azzal indokolják, hogy a játék továbbra is 40 euróba, azaz 13 ezer forintba kerül kerül (80 euróba, vagyis 26 ezer forintba, ha minden DLC-t is meg akarunk vásárolni). 

Egyelőre nem tudjuk, mi lehet a hiba oka, de az biztos, hogy nem kapcsolták le a szervereket. Az Activision eddig annyit közölt, hogy tudnak a hibáról és jelenleg is dolgoznak a javításon. 

Ti pörgetitek még az első Call of Duty: Black Opsot? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)