Hirdetés

Ilyen karácsonyi ajándékokra számíthatnak a Call of Duty játékosok

|

Az Infinite Warfare-t nyúzók bezsebelhetnek pár menő cuccot az ünnepek alkalmával.

Hirdetés

Az Activision a napokban már bejelentette, hogy visszatér a Winter Crash, most pedig újabb izgalmas ajándékokat készítenek elő a rajongóknak.

A Black Ops 3-mal is rendelkezők megkapják például a Hailstorm - Thunder prototípust, amit egészen december 31-ig válthatnak be. A két különböző perkkel érkező revolver nemcsak jól néz ki, hanem kifejezetten erős is, így valószínűleg nagy kedvenc lesz a jövőben.

Érkezik az átdolgozott Genesis Holiday pálya, ahol karácsonyi hangulat uralkodik, december 21-től pedig a játékosok minden nap kapnak valami ajándékot már a belépésért. Ezek közt lehetne egyszerű Salvage vagy Key bónuszok, de akár exkluzív karácsonyi dizájnú legendary prototípusok is. Az akció egészen január elsejéig tart, közben pedig pörögnek majd a Double XP eventek is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)