Hirdetés

Call of Duty Elite iOS-re és Androidra is

|

Ha esetleg eddig nem tudtuk, hogy milyen CoD totemállat hiányzott még az életünkből, akkor íme: most már okostelefonon is részesei lehetünk az Elite közösségének.

Hirdetés

Lehet kicsit idegenkedni tőle (ahogy azt én is teszem, holott a CoD széria közel áll a szívemhez), lehet örülni neki, de tény az, hogy az Activision nem bír leállni. Az egész Call of Duty Elite ötlet már a Modern Warfare 3 megjelenése előtt is elöntötte a fogyasztókat, a közösségi alapú, sokszorosan pénzlehúzós szolgáltatás recept szerint sikeres is lett, így nem lehetett abbahagyni a terjeszkedést.

A Black Ops és a Modern Warfare 3 statisztikáit, részleteit, multiplayer kihívásokat, személyes loadoutok összeállításának lehetőségét is tartalmazó okostelefonos alkalmazás érkezik ma az iPhone tulajdonosok részére, az Androidos tábor kb. egy hét múlva örülhet az új szoftvernek.

Táblagépes verzió is várható, de egyelőre erről nem lehet többet tudni. Persze itt is lehet majd fizetni extra szolgáltatásért, ha esetleg valaki nem bírja költekezés nélkül. Nehéz a dolga a katonának.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)