Hirdetés

Call of Duty felfedezések - Black Ops 2?

|

Az elszánt rajongók egy rétege szabadidejében szívesen spekulál kedvenc játékainak folytatásáról, ami néha van alapja, néha pedig nincs. Ez is egy ilyen sztori.

Hirdetés

A mobiltelefon, e-mail, Facebook, Twitter és Skype világában ki használja már az elavult Morze-kódokat? Hát az Activision! Legalábbis ezt gondolják azok a spekulánsok, akik a Call of Duty széria következő részének boncolgatása közben egy érdekes nyomot találtak.

Az említett nyom pedig nem más, mint a hivatalos Call of Duty honlap töltőképernyőjén látható kör, aminek egyik oldala egy Morze-kód. Ezt összeolvasva a 'black ops 2' szöveg jön ki, ami arra utal, hogy a széria következő része a Black Ops folytatása lehet. Ti mit gondoltok az esetről? Lehet csupán egy vicc, véletlen, vagy esetleg egy szándékosan elejtett nyom?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)