Hirdetés

BlizzCon 2015 - jön a Call of Duty film és a Skylanders sorozat

|

Az Activision Blizzard bejelentette, hogy saját filmrészleget alapít, amely első körben a Call of Duty film és a Skylanders sorozat fölött bábáskodik majd.

Hirdetés

Az Activision Blizzard a BlizzCon 2015 rajta előtt tartott egy előadást a befektetőknek, amelyen bejelentette saját filmes részlegét, az Activision Blizzard Studios-t, amely hasonló feladatot lát majd el, mint a Ubisoft Motion Pictures, vagyis a vállalat birtokában lévő címek adaptációit kezeli majd. 

Az új divízió rögtön be is jelentett néhány projektet: az első és legfontosabb, hogy egy "robosztus filmes univerzumot" szeretnének létrehozni a Call of Duty franchise alapján, amely a tervek szerint többek között Call of Duty játékfilmeket és a televíziós adaptációkat foglal magába. Az első film vagy sorozat debütálása 2018-ban vagy 2019-ben várható. 

A másik IP, amivel az Activision Blizzard Studios kiemelten foglalkozik, az a Skylanders franchise. Ebből elsősorban sorozatot terveznek, amelynek a címe: Skylanders Academy. A show már folyamatban van (bár a csatornát még nem ismerjük), a showrunner a Futurama írója, Eric Rogers. A Skylanders Academ-ben olyan színészek szinkronizálják majd a legismertebb karaktereket, mint Justin Long (Spyro), Ashley Tisdale (Stealth Elf), Jonathan Banks (Eruptor) és Norm Macdonald (Glumshanks), valamint Harland Williams és Richard Horvitz. 

Az Activision Blizzard Studios társelnöke a Disney korábbi vezetője, Nick van Dyk lesz, viszont a kreatív igazgató bejelentését csak később ejti meg az Activision. Örültök a filmes részleg megalakulásának?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)