Hirdetés

Úgy tűnik, a Call of Duty: Ghosts 2 lesz az idei CoD

|

Bár a hivatalos bejelentést még nem ejtette meg az Activision és az Infinity Ward, egyre többen állítják, hogy a sorozat következő része a Call of Duty: Ghosts 2 lesz.

Hirdetés

Bár azon nem lepődtünk meg, hogy az Infinity Ward fejleszti az idei Call of Dutyt, azzal kapcsolatban csak találgatni tudtunk, vajon valamelyik korábbi alsorozatukat folytatják, vagy valami egészen újba kezd a szériát anno útjára indító stúdió. A legfrissebb hírek alapján úgy tűnik, a Call of Duty: Ghosts 2 kerül idén novemberben a boltok polcaira.

Először egy brit játékos magazin, a GamesTM tette be a Ghosts 2-t rendkívül magabiztosan a 2016-os év legjobban várt játékai közé, amit követően most egy független játékos weboldal, a FragHero állítja, több különböző iparági forrás is megerősítette nekik, hogy a 2013-as epizód folytatása készül. Persze mivel először igazán az E3-on fog bemutatkozni a játék (bár a bejelentés maga valószínűleg korábban meglesz, komolyabb demóra csak a nyári expón számíthatunk), sok részletet még a belsős források sem tudtak megosztani a játékról.

FragHero szerint az viszont már biztos, hogy az első részhez képest a Call of Duty: Ghosts 2 komoly ráncfelvarráson esik át, legalábbis ami a grafikát illeti, illetve bekövetkezik az elkerülhetetlen is és játszható karakterként visszatér Riley, a német juhász. A sztori pedig ott folytatódik majd, ahol az előző Ghosts abbamaradt, ami nem annyira meglepő, tekintve a lezárást.

Abból a szempontból viszont kicsit meglepő a Ghosts 2 érkezése, hogy kritikai szempontból az utóbbi évek legrosszabb Call of Dutyja volt az első rész és bár az Adwanced Warfare-nél jobban fogyott, azt sem mondhatjuk, hogy a rajongók kedvence lett volna.

Persze a Watch Dogs példája is mutatja, hogy egy kiadót nem nagyon zavar meg egy előre eltervezett sorozat folytatásában, ha az első rész nem lett az a folytatásért könyörgő sikerjáték.

Mit gondoltok, a Ghosts 2-nek sikerülhet felülmúlnia az első részt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)