Hirdetés

Call of Duty 2016 - újabb részletek szivárogtak ki

|

A legfrissebb pletyka szerint a 2016-os, Infinity Ward-féle Call of Duty nem a múltban fog játszódni valamelyik világháborút felkarolva, hanem a távoli jövőben, a helyszín pedig még ennél is meglepőbb lehet.

Hirdetés

Egyetlen egyszerű, ámde annál fontosabb kérdés foglalkoztatja most azokat, akik évente kíváncsiak a legújabb Call of Duty játékra: Ghosts 2 vagy Modern Warfare 4? Mivel készül idén az Infinity Ward? A megoldást valószínűleg az E3 2016 alkalmával kapjuk meg, viszont addig is van min csámcsogni. 

A mindig megbízható infókat szállító játékipari bennfentes, Shinobi602 előhozakodott néhány, a 2016-os Call of Duty címet érintő részlettel: értesülései szerint az idei epizód a távoli jövőben fog játszódni (messzebb megy az időben, mint az Advanced Warfare és a Black Ops III) és ezáltal minden eddiginél jobban épít majd a sztori a sci-fire. A körítés sem mindennapi, ugyanis állítólag a helyszín az űr lesz, ahol a rivális vállalatok egyikének dolgozunk majd. A kiszivárgott részletek arra engednek következtetni, hogy nem a Ghosts folytatásáról beszélünk, hanem az eddigi részektől egy teljesen független Call of Duty-t kapunk idén. A háborúzó sci-fi csapatokról szóló pletykát már teljesen más forrásra hivatkozva is felvetették, úgyhogy lehetséges, tényleg ez lesz az irányvonal. 

Az Activision nemrégiben beharangozta, hogy az új, novemberben PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra biztosan megjelenő Call of Duty első gameplay videója az E3 2016-on debütál majd, de azt nem tudjuk, hogy magát a játékot mikor leplezik le. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)