Hirdetés

Call of Duty: Ghosts - az előrendelők aggódhatnak

|

Lehet, hogy nem érkeznek meg időben a Call of Duty: Ghosts előrendelt példányai.

Hirdetés

Az Egyesült Királyság leveleit kézbesítő The Royal Mail alkalmazottjai november 4-én terveznek egy sztrájkot tartani, pont egy nappal a Call of Duty: Ghosts megjelenése előtt, ami mind az előrendelők, mind a bolti árusok számára igencsak kellemetlen helyzetet teremt.

Pánikra azonban semmi ok, hiszen az Egyesült Királyság legnagyobb online boltjai most minden követ megmozgatnak, hogy a játék előrendelői a megjelenés napján megkapják csomagjaikat, és belevethessék magukat a Call of Duty: Ghosts izgalmaiba. Szóval nincs minden veszve, de az a brit, aki a Ghosts gépigény bejelentése után még nem törölte előrendelését (mert például konzolon játszana vele), nem biztos, hogy mosolyogni fog.

A Call of Duty: Ghosts november 5-én érkezik a jelen generációs konzolokra és PC-re, amit később az új generációs gépeken való megjelenés követ. Reméljük, a Magyar Posta dolgozói nem akarnak mostanság sztrájkolni.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)