Hirdetés

Call of Duty: Ghosts - hadüzenet a Rockstarnak

|

Az Activison szeretné, ha a Ghosts túlszárnyalná a GTA V eladásait, hogy helyreálljon a világ rendje.

Hirdetés

A GTA V megjelenése óta több mint hét Guinness-rekordot állított fel elképesztő eladásaival, így a Rockstar méltán gyűjthette be a korábbi rekorder Activison gratulációját - ugyanakkor amíg a CoD sorozat kiadója az egyik kezét kézrázásra nyújtotta, a másikban egy tőrt szorongatott.

Kevin Flynn, az Activison munkatársa az OPM-nek adott interjújában ragadta meg az alkalmat és gratulált a Rockstar teljesítményéhez, ám azt is elmondta, hogy a hamarosan megjelenő Call of Duty: Ghostsszal szeretnék megdönteni a GTA V által beállított rekordot.  Kíváncsian várjuk, milyen eredményeket érnek el.

A Call of Duty: Ghosts november 5-én érkezik PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra, amit később a next-gen konzolokon való megjelenés követ. 

Láttunk már néhány sikeres Call of Dutyt, de vajon most is sikerülhet felülmúlni a GTA V eladásait? Ha nem a Call of Duty Ghosts, akkor szerintetek melyik játék lesz a trónfosztó? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)