Hirdetés

Call of Duty: Ghosts Devastation DLC - májusban jön PC-re, PS3-ra és PS4-re

|

A Call of Duty: Ghosts második letölthető csomagja közel egy hónappal az Xbox 360-as és Xbox One-os megjelenés után válik elérhetővé mindenki számára.

Hirdetés

Április harmadikán került fel az Xbox Live-ra a Devastation, a Call of Duty: Ghosts Krakennel és Predátorral megspékelt DLC-je, ami már az Onslaughtnál egy fokkal jobban tetszik mindenkinek.

Közel egy hónap múlva a PC-sek, PS3-asok és PS4-esek is kipróbálhatják a négy új pályát (Ruins, Collision, Behemoth és Unearthed), valamint az Extinction kampány második epizódját, a Mayday-t, ami közvetlen folytatása a Nightfallnak. A Devastation DLC május nyolcadikán jelenik meg az imént említett platformokra, és ahogy megszokhattuk, 15 dollárnak/eurónak megfelelő összegért tölthetjük majd le a Steamről vagy a PlayStation Networkről. Egyébként vitathatatlanul a csomag egyik legérdekesebb eleme a Predátor, örülünk annak, hogy az Infinity Ward igyekszik mindig valami változatosságot vinni a szokásos multiplayer meccsekbe is. Nemsokára hosszan is elmondjuk, mi mit gondolunk róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)