Hirdetés

Call of Duty: Ghosts - Soap saját DLC-t kaphat

|

A Modern Warfare sorozat központi karaktere egy DLC-ben térhet vissza a Call of Duty világába, az Infinity Ward legalább is ezt akarja elhitetni velünk.

Hirdetés

Sok Call of Duty lefolyt már a Dunán mióta legutóbb Soapként emeltük vállhoz a puskát, most azonban úgy tűnik, a legendás karakter egy Ghosts DLC-ben visszatér majd a képernyőre. Hogy pontosan milyen formában, azt a fejlesztők egyelőre nem árulták el, de vannak tippjeink.

Az alábbi kép az Infinity Ward twitterén ütötte fel a fejét, ami természetesen rengeteg találgatáshoz vezetett. A legvalószínűbb eshetőség, hogy a következő Legends Packot köré tematizálják majd, így különböző testreszabható opciókkal bővül majd a lehetőségek tárháza, mint a fegyver festése, karakter skin, player card, vagy az egyedi célkereszt. Korábban már Captain Price és Vladimir Makarov is megkapták a saját csomagjukat, így Soap is könnyen erre a sorsra juthat.

Nagy valószínűséggel hamarosan hivatalos bejelentés is érkezik az Infinity Ward részéről, addig kezeljétek az egészet pusztán találgatásként.

Ti örülnétek egy ilyen Call of Duty: Ghosts DLC-nek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)