Hirdetés

Call of Duty: Ghosts - új cuccokat tölthetünk le, legálisan

|

A világ egyik leglazább rapperének hangját már egy ideje hallhatjuk a Call of Duty: Ghostsban, és mostantól fegyvereinket is felpimpelhetjük egy bizonyos zöld növényről mintázott festéssel.

Hirdetés

Július hónap beköszöntével új Call of Duty: Ghosts DLC-k is érkeznek, melyek ezúttal (kevés kivétellel) karaktereink és fegyvereink testreszabásában segédkeznek. Aki bevállalja, ezentúl Xboxon is célozhat marihuána-levél alakú célkereszttel. Akinek Snoop Dogg mondja be a játék állását, ez szinte kötelező.

Az új frissítéssel hat Personalization Pack vált elérhetővé, név szerint a kortárs festészetből merítő Abstract, a tüzes-sárkányos motívumokból építkező Hydra, a motoros kultúra ízlésvilágát tükröző Skull, az önmagáért beszélő Tattoo és Leopard csomagok, és végül a világűr képei által ihletett Nebula.

Emellett három Character Pack is megjelent a Call of Duty: Ghostshoz Xboxra. Ezek egy egyenruhát és kétféle fejfedőt tartalmaznak, témájukat tekintve az Inferno lángnyelveket, a Bling némi nemesfémet (ékszerek formájában) ad hozzá a megjelenésünkhöz.

A harmadik, Blunt Force pack névre keresztelt csomag megvásárlása után marihuána-levelekkel díszített „álcaruhában" szórhatjuk az ólmot. A Call of Duty marketingesei úgy tűnik, meglovagolnak minden trendet, az Egyesült Államokban bizonyára sok vevőre talál majd ez a DLC, elég csak azt néznünk, hogy tavaly két államban legalizálták a marihuánát, idén pedig a legveszélyesebb drogok közé történő besorolását is felülvizsgálják.

Végül akit annyira nem hoz lázba a játékbeli katonájának kinézetve, a felszerelése viszont annál inkább, annak mostantól külön is rendelkezésére állnak az eddig csak az Onslaught és Devastation DLC-kkel együtt megvehető fegyverek, a Maverick puska és a rohampuskaként és géppisztolyként is használható Ripper.

Nektek bejön valamelyik csomag?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)