Hirdetés

Call of Duty: Ghosts - E3 előtti kedvcsináló

|

Hogy néz ki mozgás közben a Call of Duty: Ghosts? Mit mondanak a fejlesztők? Mi zajlik a kulisszák mögött? Mitől más ez a CoD? Ma este 8-kor kiderül.

Hirdetés

"Már megint ez a Ghosts..." - sóhajtasz lemondóan a monitorodnak. Az Infinity Ward háborús FPS-e mellett bizony nem lehet szó nélkül elmenni, lesznek még itt meglepetések és úgy néz ki nem is kell az E3 2013-ig várnunk rájuk.

Tegnap beszámoltunk nektek arról, hogy milyen játékokkal készül az Activision az E3 2013-ra és akkor megemlítettük, hogy a cég még a geek karácsony előtt egy kis meglepetéssel készül a Call of Duty: Ghosts rajongóinak. Az ígéretek szerint rengeteg új információ vár ránk az E3-on, amiket a Call of Duty: Ghosts előzetesünkben még nem írhattunk meg, ezért érdemes lesz közelről követni a Microsoft konferenciáját.

Addig is, hogy megágyazzunk a meglepetéseknek, az Activision egy mindenki számára elérhető adás keretein belül egy kis Call of Duty: Ghosts gameplay-jel súlyosbított kedvcsináló estét szervezett nekünk. A 30 perces közvetítés alatt interjúkat nézhetünk az Infinity Wardos srácokkal, bekukkanthatunk egy kicsit a kulisszák mögé és egy eddig soha nem látott játékmenet videót is megcsodálhatunk.

Az Call of Duty: Ghosts All-Access Broadcast fantázianevű csoda helyi idő szerint este 8-kor kezdődik és a világ - majdnem - minden pontján elérhető lesz. Az Xbox Live-os stream sajnos kis hazánkban nem elérhető, de a callofduty.com-on ti is vehettek egy késhegynyit a next-gen Call of Duty világából.

Ha megnéztétek, ne felejtsetek el visszajönni ide és elmondani a véleményeteket a játékról, mi is megtesszük majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)