Hirdetés

Call of Duty: Ghosts - ilyen lesz a földönkívülis mód?

|

A november elején érkező CoD-ban annyi újdonság lesz, hogy már azt is nehéz eldönteni, mibe vágjunk bele először.

Hirdetés

Az Infinity Ward tegnap Instagramon szellőztette meg, hogy a Call of Duty: Ghosts egy Extinction névre keresztelt módot is kap. Ma újabb részleteket tudtunk meg.

Bizonyos smtkz nevű Imgur felhasználó töltötte fel a linkre kattintva megtekinthető képeket, amiken állítása szerint a Ghosts egyik új játékmódja látható. Nem fukarkodott a fotókkal, bőven van miben gyönyörködni. A képeken látottakat összekombinálva józan paraszti eszünkkel kijelenthetjük, hogy az Extinctionben földönkívüli bogárszerű lényekkel kell majd megküzdeni, és alighanem a Black Ops alsorozat zombis módját váltja fel - itt is hullámokban jönnek az ellenfelek, itt is túl kell élni. Hivatalos bejelentés még a mai nap folyamán jöhet, ahogy valami fontosat tudunk, mindenképp szólunk. Addig kérdezzetek rajtunk keresztül az Infinity Wardtól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)