Hirdetés

Call of Duty: Ghosts - co-op túlélés és dedikált szerverek

|

A Call of Duty: Ghosts támogatni fogja a dedikált szervereket, és egy olyan új co-op módot is hoz, amiben a cél a túlélés lesz.

Hirdetés

„Dedikált szervereket használnak majd a PC-k, a next-gen és a jelenlegi generációs konzolok" - jelentette ki Mark Rubin, a játék producere. Ezek szerint a Call of Duty: Ghosts-ban mindenki megkapja, amit akar. Már csak azért is, mert a játék valójában egy hibrid megoldással működik majd.

Lesznek dedikált, harmadik fél által működtetett szerverek, és lesznek az Activision által dédelgetett gépek. Ezek közül fog válogatni majd az újratervezett matchmaking rendszer, ami abba a csatába dobja be a játékost, ahol a legjobb élmény várja őt. A kereső vizsgálja majd a hálózatunk állapotát, hogy melyik szerverhez vagyunk a legközelebb, és melyikkel tud minket zavartalanul és a leggyorsabban összekötni.

Azt már tudni lehetett, hogy a dedikált szervertámogatás PC-re és Xbox One-ra várható, de a mai bejelentés alapján mindenki részesülhet az új rendszer nyújtotta előnyökből. Nem csak ennyit kaptunk mára: kiszivárgott néhány érdekes achievement is, ami a Treyarch-féle zombi mód áttervezett kiadását feltételezi.

„Teljesíts minden Extinction kihívást és menekülést”, „Menekülj meg mind a négy játékossal”, „Menekülj meg első alkalommal” olvasható a kiszivárgott listán. Ezek szerint egy olyan co-op mód vár ránk, ahol a lényeg a túlélés lesz, és a játékosoknak valószínűleg le kell küzdenie a…nos…valamiknek a rohamait. Mi izgatottan várjuk a bejelentést, imádtuk a zombi módot, talán valami hasonlót kapunk ezúttal is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)