Hirdetés

Call of Duty: Ghosts - itt a Gold Edition, de miért jó ez nekünk?

|

A kiadó mindent bevet, hogy azokat is elcsábítsa, akiket eddig hidegen hagyott a Ghosts.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy tekintetünk már inkább a 2014-es Call of Dutyn függ, a Ghosts háza táján még jó ideig nem áll meg az élet. A nem olyan rég élesített patch és a banhullám után jön a Gold Edition, ami nem nyújt sokkal többet az öt hónapja megjelent alapjátéknál.

Az új változat külön bejelentés nélkül tűnt fel az Xbox One, a PlayStation 3 és a PlayStation 4 digitális kínálatában hatvan dollárért, illetve PC-n a Steam katalógusában, ám itt a kedvezőtlen átváltási szokások miatt nekünk 59,99 eurót kell érte fizetni.

A Gold Edition a Ghosts alapváltozata mellet tartalmazza az Onslaught DLC-t is, ami négy új pályát és két fegyvert ad a játékhoz, de a csomag része a Guard Dog killstreakhez tartozó Wolf Skin is, melynek eredményeként az alap német juhász helyett egy farkast hívhatunk le társként.

Mostantól hiába keresitek a Call of Duty: Ghostst Steamen, önmagában már nem érhető el, csak aGolde Edition csomagban. Az alapjáték egyébként március 28. és 30. között 33%-os kedvezménnyel lesz megvásárolható az Xbox Live-on.

Na, örülünk, hogy van ilyen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)