Hirdetés

Call of Duty: Ghosts - hamarosan jön a Nemesis PC-re és PlayStationre

|

A Call of Duty: Ghosts utolsó kiegészítőjét Xboxon már pörgetik a játékosok, de a PC-s és PlayStationös játékosoknak sem kell már sokat várniuk rá. Jön a Nemesis.

Hirdetés

Mostanában már minden a Call of Duty: Advanced Warfare-ről szól, de ne felejtsük el, hogy a Call of Duty: Ghosts kapcsán is van még egy kis elmaradása az Activisionnek. Legalábbis a PC-sek és a PlayStationösök felé mindenképpen.

Call of Duty: Ghosts Nemesis DLC a Microsoft és Activision hosszú ideje tartó megegyezése folytán már augusztus 7-e óta kint vagy Xboxon, viszont a PC-s és PlayStationös játékosok még nem kukkanthattak bele a játék utolsó kiegészítőjébe. Az Activision bejelentette, hogy a Nemesis DLC-re már a többieknek sem kell olyan sokat várniuk, most is a szokásos egy hónapos csúszással kell számolniuk. 

A Call of Duty: Ghosts Nemesis egyébként négy új pályát (Goldrush, Subzero, Dynasty és Showtime), illetve a Extinction játékmód történetének utolsó fejezetét, az Exodust is tartalmazza majd. A Nemesis DLC megjelenés szeptember 2-án várható PC-re, PlayStation 3-ra és PlayStation 4-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)