Hirdetés

Call of Duty: Ghosts - Jimmy Fallonnak ez sem megy

|

Az Inifinty Ward vezetője, Mark Rubin ellátogatott Jimmy Fallon zseniális műsorába, hogy bemutassa a Call of Duty:Ghosts-ot. De jól tette.

Hirdetés

Mostanában kevés olyan játék volt, ami ne fordult volna meg a celebnoob, Jimmy Fallon kezében. Emlékeztek még a Killzone: Shadow Fallos szerencsétlenkedésére, ugye?

Azt a Call of Duty: Ghosts gameplay-t, amit Jimmy kipróbálhatott, már láttuk korábban is, viszont az avatatlan kéz egy egészen új megvilágításba helyezi az E3 2013 előtt levetített videót. Mark Rubin, az Infinity Ward producere vitte el a játékot a showba, ahol Jimmy mellett még ott volt Frodó is, akiket láthatóan magával ragadott a Call of Duty: Ghosts kutyája, Riley.

A Call of Duty: Ghosts megjelenése november elejére várható a jelenlegi generációs konzolokra, majd egy kicsivel később a PlayStation 4 és az Xbox One nyitócímeként is visszaköszön majd. Viszont a Call of Duty: Ghosts Wii U-s verziójára egyre kevesebb esélyt látunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)