Hirdetés

Call of Duty: Ghosts Invasion DLC - kalózok és halálfesztivál

|

Tényleg lehet ezer dologért szidni a Call of Duty: Ghosts megoldásait, de a multis kreativitás terén nem lehet okunk panaszra.

Hirdetés

A Call of Duty: Ghosts – Invasion az Infinity Wards lövöldéjének harmadik letölthető tartalma lesz, melyről idő előtt kiszivárgott néhány kép, majd gyorsan be is jelentették az egészet.

Az Invasion DLC képei először a hivatalos Call of Duty oldalon tűntek fel, a kiadó törölte őket, de láthatóan nem volt elég fürge, mivel a három csatatérről árulkodó shotok gyorsan szivárogtak. Íme tehát a Pharaoh, a Mutiny, és a Departed térkép első látásra.

Miután kikerültek a képek, az Activision nem halogathatta tovább a bejelentést. Meg is érkezett az Invasion bejelentő videója, benne a fent látott három térképpel, illetve a negyedik, Favela nevű map is debütált. Sajnos új fegyvereket nem, de egy Extinction epizódot kapunk.

A Departed egy közepes méretű térkép lesz, mely Mexikó egy darabkáján játszódik a Halottak Napja fesztivál alatt. Ennek köszönhetően az ellenséges katonákat halott mariachikká is változtathatjuk, akik tovább kísértenek majd két pisztollyal a kezükben. A Pharaoh egy ásatás helyszínén játszódik, ahol arcevő szkarabeuszok várnak ránk a homokban. A Mutinyn túlvilági kalózbarátaink segítségét hívhatjuk majd elő. A Favela ezek mellett egy elég laza, újraalkotott térkép öldökléshez, hogy pihenjünk kicsit.

Az Invasion június 3-án érkezik Xbox One-ra és valamivel később a többi platformra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)