Hirdetés

Call of Duty: Ghosts - ingyen Prestige Edition az Eurogamer Expón

|

A Eurogamer Expón játszható lesz a Call of Duty Ghosts, ráadásul 500 Prestige Edition is gazdára talál.

Hirdetés

Nem mindennapi akcióval kedveskedik az Activison, ugyanis amellett, hogy a várva várt Call of Duty: Ghosts végre kipróbálható lesz a Eurogamer Expón, az első 500 játékos meg is kapja a játék Prestige Edition változatát.

Akik meg szeretnék kaparintani az egyik Prestige Edition-t, szeptember 26-án kell megrohamozniuk az Activision standját, ami még úgy sem lesz könnyű feladat, hogy a sajtó és a videojáték ipar vérszomjas képviselői nem fogják megnehezíteni az érdeklődök dolgát, ugyanis az akció csak a public pass-szel rendelkezők számára érvényes.

A szerencséseknek csak nevüket és címüket kell megadniuk, hogy a játék november 5-én esedékes megjelenése után megkaphassák az igencsak kellemes extrákkal ellátott Call of Duty: Ghosts pakkjukat.

A Eurogamer Expo szeptember 26 és 29 között kerül megrendezésre Londonban, az Earl’s Courtban.

Na ki megy Londonba?  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)