Hirdetés

Call of Duty: Ghosts - másoltak az MW2-ből? (videó)

|

A Call of Duty: Ghosts tartalmaz egy jelenetet, ami majdnem teljesen ugyanolyan, mint a Modern Warfare 2 utolsó átvezetője. Másolás, vagy tisztelgés? Vigyázat, spoilerveszély.

Hirdetés

A Call of Duty: Ghosts a megjelenése óta kapott hideget-meleget, de abban mindenki egyetértett, hogy a sorozat egyik leggyengébb darabja került tegnap a boltok polcaira.

Azt már a Call of Duty: Ghosts tesztünkben is leírtuk, hogy a játék mutat hasonló jegyeket a sorozat korábbi epizódjaival, de afelett mi is elsiklottunk, hogy egész jeleneteket emelt át az Infinity Ward. A Modern Warfare 2 végjátéka és a Ghosts egyik részlete megszólalásig hasonlít egymásra. 

A játékosok rögtön lustaságból eredő másolással vádolták az Infinity Wardot, viszont ne felejtsük el, hogy könnyen lehet, hogy a fejlesztők csak tisztelegni akartak ezzel az MW sorozat előtt. Persze láttátok a videót, döntsétek el ti, hogy miről is van szó. Mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)