Hirdetés

Call of Duty: Ghosts - hétvégi next-gen huszárok, szevasztok!

|

Ha valaki igazán bele akar húzni a Call of Duty: Ghosts következő generációs hadviselésébe, annak ez a hétvége jó. Kár, hogy nálunk hivatalosan nincs még semmi új konzol.

Hirdetés

Mivel a Call of Duty: Ghosts Xbox One-os kiadása vezette szinte az összes nagyobb áruház előrendelői listáját, valamint a PlayStation 4-es változat lett a legjobban fogyó cím Észak-Amerikában, várható volt, hogy az Activision nem sokkal a hivatalos next-gen megjelenések után előhozakodik egy dupla XP eseménnyel, amit most meg is lépett.

November 29-től egészen december másodikáig (reggel hét óráig) kétszer olyan gyorsan fejlődhetnek a Call of Duty: Ghosts újgenerációs verzióinak tulajdonosai, mint egyéb esetben.

Akit viszont hidegen hagy a dupla XP hétvége (kis hazánkban ez még sajnos a kritikus tömeg, mivel egyik next-gen konzol sem jelent még meg hivatalosan), annak érdemes vetnie egy pillantást a Call of Duty: Ghosts új PC-s javítására vagy a korábbi tesztünkre.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)