Hirdetés

Call of Duty: Ghosts - tényleg ez lesz az Onslaught DLC tartalma?

|

Megint a már megszokott módon szivárgott ki az új Call of Duty első komolyabb DLC-jének megjelenési dátuma: egy viszonteladó nem tudta visszafogni magát.

Hirdetés

Állítólag a GameStop már kiplakátolta az Onslaughtot, a Ghosts első letölthető csomagját, amit alighanem még e hónapban megkapunk.

Mivel a Black Ops 2 Revolution DLC-jének tartalmát is hasonlóképpen ismertük meg, nem lennénk nagyon meglepve, ha az alábbi kép a valóságot mutatná. A poszter szerint január 28-ától lesz letölthető a csomag (először ugye Xbox 360-ra és Xbox One-ra), és a Fog, Bayview, Containment és Ignition nevű pályákat pakolják bele két bónusz fegyver kíséretében. Az Extinction kampány első epizódja szintén a csomaggal jön.

A fotót tegnap tweetelte ki egy Ser6_Vick nevű twitterező, szóval abszolút nem hivatalos, de tényleg ne legyetek majd meglepve.

Ha már most úgy gondoljátok, hogy nektek ez és az összes többi Ghosts DLC kelleni fog, vásároljátok meg a Season Passt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)