Hirdetés

Call of Duty: Ghosts Onslaught - már PS3-on és PC-n is

|

Az új csomag végre elérhető PC és PlayStation 3 platformokon is, vége az Xboxos egyeduralomnak.

Hirdetés

Eljött az idő, mától lehetőségünk lesz Michael Myers bőrébe bújni, kipróbálni az új mesterlövész-gépkarabély hibridet, kisvasútról osztani a fejeseket és még sok mindent másra is: megérkezett a Call of Duty: Ghosts Onslaught PS3-ra és PC-re.

Írtunk már nektek a legújabb rész érkező kiegészítőjéről, mától pedig nektek is lehetőségetek lesz ránézni a Call of Duty:Ghost új kiegészítőjére, az Onslaught-ra. A játék első DLC csomagja a Microsoft konzoljain már megjelent, most pedig a PC és PS3 tulajdonosok is kiélvezhetik majd az új többjátékos pályák nyújtotta izgalmakat, és végre kipróbálhatják az új, kétféle fegyverként is használható "Maverick"-et.

Végre megnézhetjük majd, hogy milyen érzés is a híres Halloween című horrorfilm főszereplőjeként aprítani az ellent, vagy akár a másik pályán közlekedő villamos harcászati hasznosságát is lecsekkolhatjuk. A döntés minden esetben rajtatok áll.

Ezzel a csomaggal érkezik az Extinction négyrészes sorozatának legelső epizódja is, szóval az űrlények új sztorijáról is megtudhatunk egyet s mást, és az új zöld trutyis fegyvert is kipróbálhatjuk. 

A csomagot a Season Pass keretein belül automatikusan elérhetjük, de külön is megvásárolható 14.99 dollárért, azaz nagyjából 3400 forintos áron. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)