Hirdetés

Call of Duty: Ghosts - 16 évesek a csatatéren

|

Érdekes helyzet állt elő: hiába van 17+-os rating feltüntetve a promóciós anyagokon, a Ghosts mégis csak 16-os karikával kerül majd a boltokba.

Hirdetés

Ha a Call of Duty-ról van szó, akkor mindig van egy-két jószívű fórumozó, aki szerint a játékot csak 12 éves kis srácok játsszák. Valójában a sorozat életének utóbbi öt évében csak 18-as karikával jelentek meg epizódok, de most ez is megváltozik.

A Call of Duty: Ghosts 16-os besorolással érkezik majd a boltok polcaira, ami némileg „finomított” tartalmat ígér. Kicsit kevesebb káromkodást, kicsit kevesebb vérengzést, kicsit kevesebb paráztatást. Reméljük, hogy ez a finomkodás nem megy majd a sztori kárára, mindenesetre már fiatalabbak is engedéllyel lövöldözhetnek majd a virtuális térben. Ahogy tették azt eddig is...

A történetben ott a csavar, hogy míg a játékon valóban csak „sárga” jelzés lesz, addig a promóciós anyagokon még ott figyel a „felnőtteknek” jelzés. A videókat csak a nagykorúaknak ajánlják, de a játékkal már a 16 évesek is nyomulhatnak? Na, akkor ez most, hogy is van? Mi furán nézünk erre a döntésre, mindenesetre továbbra is várjuk a Call of Duty: Ghosts megjelenését, ami november 5-én lesz esedékes PC-re, Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra és Wii U-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)