Hirdetés

Call of Duty: Ghosts - lesz Predator a Devastation-ben

|

Most végre megerősítésre került, hogy a Call of Duty: Ghosts Devastation DLC ízelítőjében tényleg azt láttuk, amire gondoltunk. Itt egy új videó, ami részletesebben ismerteti az újdonságokat, és megmutatja magát a Predatort is.

Hirdetés

Folytatódik a Call of Duty: Ghosts „pakoljunk népszerű, de már nagyon régi filmes karaktereket a DLC-kbe” elven működő gyakorlata, Michael Myers után most maga a Ragadozó tűnik fel a játékban.

A múlt héten belengetett karakterről egyelőre nem tudni, hogy irányítható lesz-e, vagy csak random megjelenik a pályákon (avagy egy konkrét pályán, a Ruinson), de az új trailer végén már álca nélkül látható. A Devastation nevet kapott második DLC egyébként négy új pályát, az Extinction második részét, a Mayday-t, illetve a Ripper nevű fegyvert kínálja a szokott 14,99 dolláros áron. A Mayday-en egyébként egy 100 láb magas Kraken is feltűnik, akit alighanem vissza kell majd küldenünk a víz alá. 

 

A Call of Duty: Ghosts Devastation DLC-je április 3-án jelenik meg Xbox 360-ra és Xbox One-ra. 

Mit szóltok a Predatorhoz? Kell egyáltalán a játékba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)