Hirdetés

Call of Duty: Ghosts - megint megy az Xbox One-os trollkodás

|

Emlékeztek még a srácra, aki a Ghosts Xbox One-os játékosait viccelte meg nemrég? Most újra itt van, hogy megint bevesse zseniális trükkjét, csak egy kicsit másképp.

Hirdetés

Január elején bemutattuk nektek MasterOfLuck videóját, melyben a srác rengeteg, hangja alapján tilosban járó Xbox One-os Call of Duty: Ghosts játékost szivatott meg.

Nevét akkor az „Xbox Sign Out” parancsra cserélte, sokan áldozatául is estek. Most MisterCODSlayer nevű haverjával együttműködésben egy hasonlóan vicces dolgot találtak ki: játékbeli nevüket „Xbox One Bing”-re változtatták, ami hangosan kimondva az Xbox One keresőjét hozza fel. Ez játék közben természetesen nem annyira vicces, főleg hogy akármennyire is gyors a konzol, mire eltüntetjük az előugró keresőablakot, már rég begyűjtötték a meggyilkolásunkért járó fraget. Személyes kedvencem a tizen-egynéhány éves srác, aki olyan zseniálisan vág vissza, hogy azt még a legkreatívabb poéngyárosok is megirigyelnék. Ha megnézitek a videót (vagy a fenti képet), tudni fogjátok miről beszéltem.

Az Xbox One-os trollkodás csúcsa ez, rengeteg felhasználó nem is tudja, hogy a konzolhoz járó Kinect 2.0 mindent hall és állandóan hallgatózik. A lehetőségek tárháza gyakorlatilag kimeríthetetlen, kíváncsian várjuk, legközelebb mivel gyűjti be áldozatait a két videós.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)