Hirdetés

Call of Duty: Ghosts - káoszt okoz a frissítés

|

A legújabb javítócsomag visszahozza a jól ismert chaos módot.

Hirdetés

Az Infinity Ward jóvoltából újabb hatalmas javítócsomagot kaptunk a Call of Duty: Ghost-hoz. Többek között javítottak egyes fegyverek erősségén, a kiegészítő pakkokon, és természetesen pár jól ismert hiba okát is megszüntették.

A csomagnak köszönhetően az MTAR-x fegyver fejlövéseinek sebzésszorzóját lecsökkentették, a DLC fegyverek clan v. clan és esports módokban nem használhatóak, emellett a csalók ellen is kaptunk javításokat a Whiteout, Freight és Warhawk térképeken, sőt további általános intézkedéseket is tettek a tisztességtelen játékosok kiszűrése érdekében. Ezeken kívül mindegyik kiegészítő csomag megkapta a saját javítását. Ha pedig mindez nem lenne elég, örvendezhetünk egy régről már jól ismert játékmód visszatérése miatt is, így a frissítést követően már a Modern Warfare 3-ban debütált chaos módban oszthatjuk majd a fejeseket az Extintion kiegészítő csomagban.

A Call of Duty: Ghosts legújabb frissítése egyelőre csak az Xbox 360, Xbox One és PC platformok tulajdonosait boldogítja, a PS3-as és PS4-es csomagokról pillanatnyilag nem áll rendelkezésünkre semmilyen információ.

Nektek hogy tetszett a chaos mode?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)