Hirdetés

Call of Duty: Infinite Warfare - ismerős lesz majd a mozgásrendszer

|

Az Infinity Ward szerint nem kell majd újra megtanulnunk az irányítást, hiszen a mozgást egy korábbi játékból már jól ismerik a rajongók.

Hirdetés

Ahogy közeledik a Call of Duty: Infinite Warfare megjelenése, úgy tolja egyre inkább az arcunkba a franchise-t az Activision. A Call of Duty: Black Ops 3 a hétvégén ingyenesen játszható, most pedig kiderült, hogy ha egy kicsit gyakoroljátok a mozgást, akkor az új részben sem lesz problémátok.

A Call of Duty: Modern Warfare trilógiáért felelős Infinity Ward anno nem bonyolította túl a mozgást a játékban, viszont a Treyarch a legutóbbi részekben eléggé felturbózta az ilyen jellegű opcióinkat. Nemrég egy rajongó a Twitteren kérdezte meg az Infinity Ward csapatától, hogy ezek a lehetőségek átvándorolnak-e majd az idei részbe, melyre az egyik fejlesztő azt válaszolta, hogy aki a Black Ops 3-ban jól szerepelt, annak az új epizóddal sem lesz gondja:

Jó tudni, hogy nem kell a nulláról újratanulni a játékot minden egyes rész megjelenésével. Ti mit gondoltok? Szerettétek a Black Ops 3 rendszerét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)