Hirdetés

Call of Duty: Infinite Warfare - harcművészként irthatjuk a zombikat a következő DLC-ben

|

Dobócsillag, nuncsaku, katana és persze halálos ütések segítségével tisztíthatjuk meg New Yorkot a Continuum zombis kampányában, de jönnek persze új multis pályák is.

Hirdetés

Ha valamiért, a zombis módért tényleg megéri beszerezni a Call of Duty: Infinite Warfare-t. Nem volt rossz a kampány és a multi sem, de a '80-'90-es évek hangulatát tükröző küldetések zseniálisak a maguk teljes terjedelmében.

A Continuum csomag megjelenése április 18-án várható PS4-re, és a szokásosat kínálja: egy zombis fejezetet és négy multis pályát, melyek egyike a Modern Warfare 2 Rustjának újrafestett változata.

A Shaolin Shuffle-ben a négy színész a '70-es évek New Yorkjában találja magát, ahol főleg kung-fuzni fognak. A trailer is egy csoda, nézzétek meg:

A négy map egyike a Turista, mely egy ősi teremtmény csontvázába épített wellness szálloda. A Treyarchra jellemző háromsávos elosztást követi, de a mesterlövészek és a közelharcot kedvelők is megtalálhatják rajta a saját helyüket. Ezen túl van a Scrap, ami egy holdi szeméttelep; az Archive, mely egy múzeum, és az Excess, ami a Rust újrahúzva. Képeket alább láthattok róluk.

A Continuum PC-re és Xbox One-ra várhatóan májusban lesz kapható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)