Hirdetés

A Call of Duty: Infinite Warfare még mindig jól teljesít a kasszáknál

|

A brit piacról érkezett üzleti jelentések szerint a játékosok ki voltak éhezve egy sci-fi lövöldére, ugyanis a Call of Duty: Infinite Warfare már a harmadik hete vezeti az Egyesült Királyság eladásainak toplistáját.

Hirdetés

Befutottak a december 24-gyel végződő hét játékeladási adatai az Egyesült Királyságból, amelyben az első öt helyezett nem változott az előtte való időszakhoz képest, azonban feljebb már történtek meglepetések például a Mafia III-at és a Forza Horizon 3-at illetően. 

A Gfk Chart-Track statisztikái szerint a Call of Duty: Infinite Warfare sorban harmadik hete tudhatja magáénak a brit eladási toplista trónját, de nincs ez másként a dobogó másik két fokán sem: az ezüstérmet újfent a FIFA 17 tudhatja magáénak, míg a bronzot a Battlefield 1 vitte el. A legérdekesebb az egészből mégis a Mafia III előreugrása, a Final Fantasy XV lecsúszása és az, hogy a Forza Horizon 3-nak sikerült visszakapaszkodni a Top 10-be. Íme (kattintsatok a képre, ha nagyobb méretben akarjátok látni a listát): 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)