Hirdetés

Call of Duty: Infinite Warfare - most közel egy hétig ingyen játszhatsz vele PS4-en

|

Ha nem vagy benne biztos, hogy megvedd-e a Call of Duty széria legújabb epizódját, akkor most az összes játékmódot kipróbálhatod közel 6 napon keresztül.

Hirdetés

Arról már korábban beszámoltunk, hogy a Call of Duty: Infinite Warfare eladásai nem túl fényesek. Ezeket próbálja meg egy kicsit feltornázni az Activision a legújabb akcióval, ami december 15-én veszi kezdetét.

A PlayStation 4-es játékosok egészen december 20-ig teljesen ingyen próbálhatják ki a játékot bizonyos megkötésekkel. A kampányból az első két misszió, a Rising Threat és a Black Sky játszható, többjátékos módban pedig 15. szintig fejlődhettek. Természetesen a Zombies is játszható, itt level 3 a szintkorlát.

Ha a trial után esetleg úgy döntenétek, hogy meg is veszitek a játékot, akkor onnan folytathatjátok a dolgot, ahol a próbaidőszak alatt abbahagytátok.

Ti kipróbáljátok majd a Call of Duty: Infinite Warfare-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)