Hirdetés

Call of Duty: Infinite Warfare - ujjainkkal zúzhatjuk össze az ellenfeleinket

|

Végre valami tényleg egyedit talált ki az Infinity Ward: az Infinite Warfare új módjában nem fegyverekkel ölünk, hanem kézmozdulatokkal.

Hirdetés

Eljött az idő, a tavalyi Call of Duty is eljutott a "minden mindegy" fázisig, ahogy előtte a Black Ops III is. Itt már tényleg mindent megvalósítanak, ami bekerült az ötletdobozba, és ebből néha elég vicces dolgok születnek, máskor meg olyan módok, amikkel végül senki nem játszik.

Hirdetés

Valószínűleg a Gesture Warfare-t sem a játékosbázis növelése miatt tette össze a csapat, hanem csak szimplán a móka kedvéért. Ebben a módban különböző kézmozdulatokkal ölhetünk: összenyomhatjuk ellenfeleinket, ujjunkkal pisztolyt formálva tüzelhetünk, vagy felrobbanthatjuk őket. Ha ölünk egyet, megváltozik a használható mozdulat. Így működik a gyakorlatban:

A Call of Duty: WWII megjelenéséig kihúzzuk ezzel, a PC-sek pedig ne felejtsék el letölteni a béta kliensét, hogy készen várhassák a szeptember 29-ei indulást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)