Hirdetés

Call of Duty: Infinite Warfare - ingyen multizhatunk a hétvégén

|

Már a Call of Duty WWII megjelenését várjuk, de az még nem most lesz. Addig is azok, akik nem vették meg a legfrissebb részt, csak fanyalogtak, most ingyen kipróbálhatják.

Hirdetés

Az Infinite Warfare kapcsán a neten panaszkodók jelentős része valószínűleg csak videókon látta a játékot, nem volt alkalma kipróbálni. Véleményt alkotni persze így is lehet, de sokkal jobb és hitelesebb úgy, ha saját élmény alapján mondjátok el, mi a jó és mi nem jó.

A hétvégén a Call of Duty: Infinite Warfare PC-s változatának többjátékos módja ingyen játszható lesz, csak annyit kell tenni, hogy felléptek a Steamre, és letöltitek a játékot. A kampányhoz és zombis módhoz sajnos nem lehet majd hozzáférni, pedig azokat is érdemes lenne mutogatni. A konzolos trial változatban egy kicsit ezekkel is lehet játszani, talán egyszer majd a PC-sig is eljut. Bár a Call of Duty: WWII megjelenése után valószínűleg a már most sem óriási játékosbázis jelentősen csökkenni fog.

Kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)