Hirdetés

Call of Duty: Infinite Warfare - a hét végéig ingyen játszható PC-n

|

Mostantól egészen vasárnapig bárki kipróbálhatja, milyen a Call of Duty: Infinite Warfare multiban.

Hirdetés

Frissítés: korábban azt írtuk, bármely mód játszható. Valójában csak a multiplayer, de ezt elfelejtették feltüntetni. Javítottuk a cikket ennek megfelelően.

Lehet, hogy csalódtatok a Call of Duty sorozatban, és az Infinite Warfare már annyira hidegen hagyott titeket, hogy még Kit Harington se tudta eladni nektek, de eljött az idő, hogy minden kötöttség nélkül belekóstoljatok. Már ha van megfelelő PC-tek.

A játék ugyanis ma este 7 órától egészen vasárnap este 10-ig ingyenesen letölthető a Steamről, viszont csak a multiplayer játszható.  Az ingyenes hétvége végeztével a játék nem marad a tiétek, de kedvezményesen vehetitek meg március 2-áig. 

Az ajánlat csak az Infinite Warfare-re vonatkozik, a Modern Warfare Remasteredre nem, és még mindig semmi hír arról, hogy azt kiadnák önállóan. Mi nagyon reménykedünk veletek, helyettetek is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)