Hirdetés

Call of Duty: Infinite Warfare - a Trónok harca sztárja is szerepel benne?

|

Kit Harington a Trónok harca utóbbi két évada között egy színpadi főszerepet is elvállalt, most pedig egy titkos projekten dolgozik, ami akár a Call of Duty: Infinite Warfare is lehet.

Hirdetés

Úgy tűnik, Kit Harington (vagy aki a médiaügyeit intézi) nagyon szeret titkolózni, ugyanis miután majdnem egy évig játszottak a rajongók idegeivel Jon Snow sorsa kapcsán, ismét egy rejtélyes projektet mutattak be, amiben feltűnik majd a színész.

Ezúttal egy rövid videó jelent meg, amin azt láthatjuk, ahogy - az ezúttal szakáll nélkül szereplő - Haringtont egy rengeteg kamerából álló szerkezetbe tolják be, ami kétség kívül arra szolgál, hogy a külsejét digitalizálják majd. A videó készítői egyelőre nem árulták el, milyen projekthez is készül a digitális Harington, viszont néhányan úgy gondolják, a Call of Duty: Infinite Warfare kampányáról lehet szó.

Ezt nem csak arra alapozzák, hogy Kevin Spacey Advanced Warfare-es vendégszereplése után a Black Ops III-hoz is felkértek népszerű színészeket egy-egy szerepre, hanem sokan nagy hasonlóságot véltek felfedezni a most látott szerkezet és egy korábbi, az ESPN által egy fotózáshoz felállított masina között is. Akkor az azóta visszavonult NFL-sztárt, Marshawn Lynchet digitalizálták, aki hogy hogy nem, szintén megtalálható a Black Ops III-ban.

Mit gontoldok, mennyire lesz érdekes az Infinite Warfare sztorija?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)