Hirdetés

Call of Duty: Infinite Warfare - a kampány van fókuszban a launch trailerben

|

Két héttel a Call of Duty: Infinite Warfare megjelenése előtt az Activision bedobta a launch trailert, amiben Kit Harington nem szépeket mond, de sok minden robban legalább.

Hirdetés

Drámai, fordulatos, szívhez szóló lesz a Call of Duty: Infinite Warfare egyjátékos kampánya. Legalábbis ezt sugallják a trailerek, és valami tényleg ütőset kell mutatnia, ha már olyan gárdát pakoltak mögé, aminek tagjai többször is bizonyították, értik a dolgukat. 

A launch trailert nagyrészt olyan jelenetekből rakták össze, amiket már láttunk, de akad pár új pillanat is. A címében ugyan gameplayt is említenek, tényleges játékmenetet nem mutat, csak néhány átvezetőt. Nézzétek meg, ha szeretnétek, hogy Kit Harington rátok kiabáljon, megpróbáljon titeket demoralizálni, és felkészüljetek arra, hogy az Infinite Warfare kampánya során ezt többször megteszi még.

A többjátékos béta első köre holnap zárul, de a másodikra nem kell sokat várni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)