Hirdetés

Call of Duty: Infinite Warfare - Lewis Hamilton is szerepet kapott a sztoriban

|

Az utóbbi években jellemző trend, hogy a Call of Duty epizódokhoz híres színészeket igazolnak. A Forma 1-es világbajnok azonban nem csak egy traileres cameora ugrik be.

Hirdetés

A Formula 1 versenysorozat világbajnoki címvédője, Lewis Hamilton színészi szerepet kapott az új Call of Duty-ban. Az Infinite Warfare-nek nemrég jelent meg a launch trailere, de szinte minden napra jut valami új info a játékkal kapcsolatban.

A francia M6 televízió hozta le a hírt, miszerint Hamilton az Infinite Warfare egyik fontosabb szereplője is lehet. Még egy szövegrészt is elcsíptek a pilóta egyik forgatási anyagából: 

Captain, news reports coming on about the gateway if you want to join us.

Azt egyelőre nem tudni, hogy Hamilton karakterének mekkora szerepe lesz a történetben, de talán az Activison nem azért igazolt ekkora nevet, hogy a huszadik egysoros random katona legyen. A brit pilóta így a Call of Duty-színészek táborába került, olyan nagyágyúk mellé, mint Kevin Spacey, Kiefer Sutherland, vagy a szintén az Infinite Warfare-ben szerepet kapó Kit Harington.

Hamilton egyébként nagyon örül a lehetőségnek, hogy bekerülhet egy videojátékba - különösképpen a Call of Duty-ba, hisze nagy rajongója a franchise-nak.

Szerintetek milyen színészi játékra számíthatunk a versenyzőtől?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)