Hirdetés

Call of Duty: Infinite Warfare - ha többet akarsz tudni, kérdezz

|

Az Infinite Warfare bejelentésével egyidőben elindult egy nem szokványos minijáték is.

Hirdetés

Ez ma kétségtelenül a Call of Duty napja, és bár próbálunk más híreket is hozni nektek, mindenhonnan az új CoD néz vissza. És még el sem értük az embargó lejártának időpontját, ha addig ki nem szivárog, amit az Activision, az Infinity Ward, vagy egy túl lelkes szivárogtató még nem mondott el, este ismét érdemes lesz visszanézni.

Addig viszont el lehet beszélgetni Reyes hadnaggyal és Rodriguez tizedessel. Ha megnyitjátok az m.me/CODMessenger webcímet, a Facebook Messenger webes felületén találjátok magatokat. Írjatok be bármit a chatablakba, Reyes fog válaszolni, és megbíz titeket azzal, hogy egy 12 jegyű kód minden karakterét megtaláljátok. Az elsőt megadja, de a többit a Nuk3town pályán kell keresni a Call of Duty: Black Ops 3-ban.

Ha valaki ezt valamilyen oknál fogva nem teheti meg, annak eláruljuk, hogy a kód: "GCNE3MD4GATF". Ha ezt elkülditek a chatben, Reyes megköszöni a segítséget, és elmondja, hogy ma délután 6-kor leleplezés várható (frissítve: a bot a trailer linkjét küldte el ekkor).

Ami érdekes, hogy ha ezután is beszélgetni akarunk, már Rodriguez csekkol be, akinek feltehetünk különböző kérdéseket. A redditezők rájöttek néhányra: ha megkérdezzük, hogy "What is SATO?", megtudhatjuk, hogy a SATO a nemzetek egységes katonai szervezete, a "What is UNSA?" kérdésre válaszolva pedig elárulja, hogy az UNSA (avagy az űr-ENSZ) a világ nagyhatalmainak szövetsége, ami mindent ural. Van, amire nem válaszol, mondván lehallgatják a csatornát. A fenti linken lehet még próbálkozni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)