Hirdetés

Call of Duty: Infinite Warfare - nem minden PC-s játszhat együtt

|

A Call of Duty: Infinite Warfare is megjelent a Windows Store-ban, de ennek a változatnak a többjátékos módjait különválasztották a Steamen keresztül aktivált példányoktól.

Hirdetés

Eddig a nagy címek közül főleg csak a Microsoft saját kiadású játékai jelentek meg a Windows Store-on, de az Activision úgy döntött, hogy a Call of Duty: Infinite Warfare és vele együtt a Modern Warfare újrakevert változata is tiszteletét teszi a platformon. Az ötlettel nem is lenne gond, a megvalósítás viszont elég pocsék lett.

Nemrég ugyanis kiderült a játék support-oldaláról, hogy a multiplayer és kooperatív módokban nem csupán az Xbox One-os változat játékosaihoz nem csatlakozhatnak, akik a Windows Store-on keresztül vásároltak, hanem azokhoz a PC-s vásárlókhoz sem, akik másik digitális platformon birtokolják a játékot. Sokan rögtön a Microsoft rendszerét hibáztatták ezért, de később arra is fény derült, hogy a döntést a Call of Duty: Infinite Warfare kiadója hozta meg, ugyanis ahogy a Microsoft szóvivője mondta az üggyel kapcsolatban

"Mi támogatjuk a cross-play funkciókat különböző eszközök és platformok között, amennyiben a partnereink be szeretnék ezeket kapcsolni."

Így tisztán látszik, valamiért az Activision döntött úgy, hogy a Windows Store-os vásárlók csak egymással játszhatnak majd. Egyébként az Infinite Warfare PC-s változata nem rajtolt sajnos technikai problémák nélkül, de szerencsére néhány trükkel elérhetünk némi javulást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)