Hirdetés

Call of Duty: Infinite Warfare - a Modern Warfare univerzumában játszódik?

|

A futurisztikus Call of Duty: Infinite Warfare egyik promóciós anyaga félreérthetetlen utalást tesz az Infinity Ward korábbi sztorijaira, bár azt még nem tudjuk, hogy ennek mekkora jelentősége lesz.

Hirdetés

Az Infinity Wardnak jó néhány emlékezetes sztoripillanatot köszönhetünk, a csapat egyjátékos kampányai pedig talán a Call of Duty Modern Warfare alsorozata alatt voltak a legnépszerűbbek. Így valószínűleg csak easter eggként, de visszautalnak erre az időszakra a novemberben érkező Infinite Warfare-ben is.

Az AC-130-as helyett a futurisztikus epizód egyik legfontosabb járműve a Retribution nevű anyahajó lesz, ami felett átvesszük az irányítást Reyes századosként és a kampány során innen választunk majd küldetéseket is. A Call of Duty: Infinite Warfare egyik legújabb plakátján viszont egy elég meglepő háttérinfó szerepel a hajóról. Eszerint a Retribution azért kapta az SWC-141-es sorszámot, mert Oroszország javaslatára így emlékeztek meg a Modern Warfare történetek középpontjában álló nemzetközi terrorellenes egységről, a Task Force 141-ről. Egész pontosan arról, a Modern Warfare 3-ban átélt hőstettükről, amikor megmentették Boris Vorshevsky orosz elnököt.

A plakátot egy szemfüles rajongó osztotta meg, amiből az természetesen nem derül ki, a végleges játékban hány utalás lesz majd. De nagy valószínűséggel az Infinity Ward történetei közötti folytonosságnak nem lesz más szerepe az Infinite Warfare kampányában, hogy a rajongókat szórakoztassa.

Mit gondoltok, a felfrissített kampány felérhet majd a csapat korábbi játékaihoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)