Hirdetés

Call of Duty: Infinite Warfare - az utolsó DLC-vel búcsút inthetünk neki

|

Igaz, hogy már mindenki a Call of Duty WWII-re van ráállva, de az Infinity Ward tartva magát a tervekhez kiadja az Infinite Warfare utolsó kiegészítőjét, benne négy multis és egy zombis pályával.

Hirdetés

A Call of Duty WWII bétájával eltöltött nem kevés óra után már nem az jut eszembe, hogy a november 3-ig hátralévő időben még tolok egy-két kört az Infinite Warfare-ben, hanem az, hogy ideje letörölni, mert kell a hely a következő résznek. Azért a Modern Warfare Remastered marad.

Hirdetés

Aki megvette a Season Passt, az most már legalább a negyedik DLC jövő heti megjelenéséig hagyja fent a játékot. A Retribution nevű csomag elhozza a zombis kampány ötödik fejezetét, a The Beast from Beyondot, mely egy távoli jégbolygón lévő katonai állomásra utaztatja a négy főszereplőt.

Az újrahasznosított pálya ezúttal a Call of Duty: Ghostsból a Warhawk, amit Heartland néven láthatunk újra. Egy amerikai kisváros szimulációjában küzdhetünk meg ellenfeleinkkel. Újként jön a Carnage, egy posztapokaliptikus versenypálya, amin egy tűzcsapdát is használhatunk, az Altitude egy felhőkarcolóban kialakított plázába visz minket, a Depot 22 pedig a világ végére. A Season Pass tulajok további fizetés nélkül megkapják, a többieknek a szokásos, 4500 forint körüli árat kell kiadniuk érte.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)