Hirdetés

Call of Duty: Infinite Warfare - szabad és kötött űrharc is lesz

|

A korábbi Call of Duty játékok kampányának repülős szakaszaiban minimális szabadságot kaptunk, mindig egy sínen haladtunk. Ez most nem így lesz.

Hirdetés

Mikor az Activision bejelentette a Call of Duty: Infinite Warfare-t, említést tett űrhajós csatákról, de nem volt tiszta, ezek hogyan fognak zajlani. Most a játék design directora, Jacob Minkoff mesélt erről egy kicsit.

Míg a korábbi játékokban csak kötött pályán haladhattunk a repülőkkel, most lesznek olyan szakaszok is az egyjátékos kampányban, amikor szabadon bejárhatunk egy teret, arra repülünk, amerre akarunk. Ezeknél a részeknél egyébként nagy, ellenséges hajókat és kisebb vadászgépeket is támadnunk kell. Minkoff elmondta azt is, hogy az opcionális küldetésekhez Jackal nevű hajónkkal juthatunk el, így lehet, hogy csak simán utazgatni is fogunk a valamennyire nyitott űrben. Az nem lenne rossz.

A Call of Duty: Infinite Warfare november 4-én jön PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)