Hirdetés

Call of Duty Magyarország

|

Egyik kedves olvasónk, Zagash küldte az imént nekem ezt a levelet: "Talán már jónéhányan tudtok róla, hogy mi készülget a háttérben elrejtve a nagyközönség kíváncsi szemei elől. Nos végre elérkezett a pillanat, hogy bejelenthessük, a mai nappal megnyitotta kapuit a MOHAA.hu új testvéroldala, a Call of Duty Magyarország. A CallofDuty.hu szintén rajongói oldalnak készült, mellyel az egyre gyarapodó magyar Call of Duty közösségnek szeretnénk otthont adni, s reméljük, hogy sikerült úgy kialakítanunk a lapot, hogy az nem marad le a MOHAA.hu színvonalától, sőt, talán több tekintetben még felül is múlja azt. A honlap még koránt sem teljes, de a tartalom folyamatosan bővül. Amire látogatóink számíthatnak (nagy vázlatokban): Egyjátékos / Multiplayer leírások, versenyek, fórum, kávézó, letöltés hegyek, Callofduty.hu játékszerverek és persze folyamatos hírezés. Reméljük, hogy mindenki kedvét leli az új rajongói honlapban és hamarosan még több hívet állítunk eme taktikai elemekkel fűszerezett, kivételes akciójáték mellé."

Sok sikert kívánunk a csapatnak!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)