Hirdetés

Call of Duty: Mobile - a megjelenés napjától játszható lesz PC-n

|

Egy program fejlesztői azt ígérik, a játék egérrel és billentyűzettel is gond nélkül működni fog, ami azért erősen aggályos.

Hirdetés

A Call of Duty: Mobile, mint azt a neve nagyon titokzatosan sugallja, egy mobilos játék lesz, melyet érintőképernyőre, okostelefonokra és táblagépekre terveznek, nem pedig PC-re.  Nem tudjuk még, milyen élmény lesz vele játszani, de az biztos, hogy az egérrel és billentyűzettel nyomulókkal szemben hátrányba kerülnek a tisztességes, a játékot rendeltetésszerűen használó játékosok.

Hirdetés

Most söpör végig a neten a GameLoop híre, mely egy Android-emulátor, aminek használatával a PC-sek billentyűzetes és egeres irányítással, valamint szélesebb látótérrel játszhatnak a Call of Duty: Mobile-lal. Hivatalosként hirdeti magát, de ebben erősen kételkedünk. Sem a Tencent, sem az Activision nem reagált egyelőre, és bár a GameLoop hivatalos oldalán található aloldalon az szerepel, hogy minden jog a Tencenthez tartozik, a szerzői jogi nyilatkozat alatt egy gmailes e-mail cím van megadva. Ha lehet, kerüljétek, és készüljetek arra, hogy ha úgy érzitek, valaki túl jó, lehet, hogy ezt használja.

A Call of Duty Mobile egyébként holnaptól lesz elérhető iOS-re és Androidra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)